Velkommen til

Sørup kirke 1.JPG
Sørup kirke 2.JPG

RETNINGSLINJER FOR GUDSTJENESTER, JANUAR 2020

Der er kommet nye retningslinjer fra Folkekirken, hvilket betyder at vi igen kan åbne dørene til kirken og afholde gudstjenester.

Gudstjenesterne vil vare 30 minutter, og der vil ikke være fællessang. Derudover gælder det at afstandskravet på 2 meter nu også gælder uden sang.

Vi passer naturligvis på hinanden og bruger mundbind, håndsprit, lufter ud og gør rent.

Sørup Sogn er et sogn i Svendborg Provsti

Sørup Kirkes kor og skib er opført i den romanske stilperiode, og tårn og våbenhus er senere gotik. I midten af 1800-tallet blev kirken renoveret og fik bl.a. nygotiske vinduer.

Den berømte Sørupsten - en runesten med kors og fantasidyr - lå ved kirkens indgang indtil 1816, og den kan i dag opleves på Nationalmuseet. Sven Havsteen Mikkelsen har udført glasmosaikkerne i 1972-72 og maleriet på vestskibet, der er udformet som et triptykon, er malet af Niels Helledie i 1993.

Præsten og kirkekontoret

Kirkekontoret træffes på telefon 62222242 eller på mail: mts@km.dk

Kontakt sognepræst Hanne Wieland på tlf. 62213133 eller på mail: hawi@km.dk

Hvis du som bruger/besøgende har behov for at kontakte en af medarbejderne, henstiller vi til, at du gør det på behørig afstand.

Vi appellerer til tålmodighed og forståelse.

Savner du lidt julestemning?

Du kan stadig se december måneds julekalender her på hjemmesiden:

Gudtjenester og aktiviteter

Tilbage til listen

Fredag den 2. april 2021 kl.14:00

Sorggruppe

Tilbuddet er for alle voksne, der føler et behov for at dele deres sorg med andre mennesker, der står i en lignende situation. > Læs om sorggruppe i Sørup Kirke

• Tirsdag og torsdag kl. 10.00 - 14.00