Aktiviteter arkiv

Tilbage til listen

Nordiske Toner

Torsdag den 3. september 2020 kl.19:00 til kl.20:00

Sørup kirke inviterer til en dejlig, musikalsk aften i selskab med det dansk-svenske par Britta og Henrik Kold. Duoen byder på en charmerende koncert med fokus på den nordiske musiktradition. Der findes en stor musikskat i de nordiske lande – hvert land med eget tonesprog og sjæl, repræsenteret af ypperlige og helt unikke komponister. Denne skat vil de gerne give lyd og tekst, så folk kan få glæde af den mangfoldighed og skønhed, der findes i den nordiske musik. Repertoiret spænder bredt fra fra svenske viser til dansk og svensk folkemusik, blandet med klassiske toner. Henrik Kold er uddannet fra Det fynske musikkonservatorium med violin på klassisk linie. Henrik er fra Langeland og opvokset i en spillemandsfamilie. Han har spillet koncerter siden han var 10 år. Udover sit virke som musiker, underviser Henrik til dagligt på musikskolen i Kerteminde. Britta Kold er udannet fra Det fynske musikkonservatorium med violin på klassisk linie. Britta er fra den nordsvenske by Skellefteå. Hun er fra en familie med kortraditioner og visesang, og fik senere mulighed for at komme til danmark som udvekslingstuderende. Britta underviser til daglig på musikefterskolen i Ollerup. Vi glæder os til at byde efteråret velkommen med smukke, nordiske toner.

• Tirsdag og torsdag kl. 10.00 - 14.00