Velkommen til

Sørup Sogn er et sogn i Svendborg Provsti.

Sørup Kirkes kor og skib er opført i den romanske stilperiode, og tårn og våbenhus er senere gotik. I midten af 1800-tallet blive kirken renoveret og får bl.a. nygotiske vinduer. Den berømte Sørupsten – en runesten med kors og fantasidyr, lå ved kirkens indgang indtil 1816, og kan i dag opleves på Nationalmuseet. Sven Havsteen Mikkelsen har udført glasmosaikkerne i 1972-73 og maleriet på vestskibet, der er udformet som et triptykon, er malet af Niels Helledie i 1993.

Sorggruppe

Tilbuddet er for alle voksne, der føler et behov for at dele deres sorg med andre mennesker, der står i en lignende situation. > Læs om sorggruppe i Sørup Kirke

Kirkebladet

Kirkebladet udkommer ikke længere, men udsendes som nyhedsbrev.
> Læs senest udsendte nyhedsbrev
> Tilmeld nyhedsbrev

Sørup Kirkegård

1. juni 2015 blev der indgået en samarbejdsaftale mellem menighedsrådene i Sørup, Ollerup, Egense og Kirkeby Sogne om fælles drift og administration af kirkegårdene, herunder også  kirketjenesten.

Formålet er at anvende personalemæssige og materielle ressourcer på den mest optimale måde, og at sikre gode, fleksible og entydige arbejdsforhold for personalet. Ligeledes at skabe en god service og kvalitet for brugere af kirkerne og kirkegårdene. Se samarbejdsaftalen. Er der spørgsmål til aftalen, kan de rettes til ledende graver Dennis Andersen på telefon +45 62 22 18 97 eller soerupkirkegaard@mail.dk